Meubelverhuizing

Meubelverhuizing

Wij van Verhuis Service Nederland bieden de mogelijkheid om meubels vanaf een winkel bij u aan huis te bezorgen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken om al het werk wat hierbij komt kijken en indien gewenst bieden wij hulp met de montage van uw nieuw aangekochte meubelen.

Wij zorgen ervoor dat alle meubels veilig bij uw adres terecht komen. Het is ook mogelijk om uw tweedehands meubels te vervoeren. Een mooie tafel stoelen een antieke kast, een koelkast wasmachine of zonnebank. Onze verhuis/chauffeur heeft de ervaring en de juiste tools in onze verhuiswagen. Meubelvervoer over langere afstand zelfs internationaal kunnen wij u tegen scherpe tarieven aanbieden.

Als u bezig bent om te verhuizen bieden wij ook de mogelijkheid om uw meubels veilig en professioneel naar uw nieuwe adres te brengen, onze verhuizers en chauffeurs zijn zeer ervaren en plaatsen uw meubels waar u ze wilt.

Wij opereren dagelijks overal binnen Nederland en op afspraak zelfs internationaal. Dit alles tegen scherpe tarieven. Het is ook mogelijk om meubelverhuizingen te doen van een enkel meubelstuk tot de grootste projecten, zowel particulier als zakelijk.

Neem contact met ons en wij helpen u graag verder.