Verhuiskosten

Verhuiskosten

U heeft de beslissing genomen, het huis is verkocht en u gaat uw nieuwe huis betrekken. Verhuizen vergt veel werkzaamheden. Van verpakking tot administratie, het is een grote klus. Verhuiskosten spelen ook een rol bij de verhuizing. Hoeveel kost een verhuizing? In dit artikel leert u alles over de verschillende verhuiskosten en tips voor intelligent besparen.

Wat kost een verhuizing?

Naast het feit dat velen betrokken zijn bij een verhuizing, zijn er ook kosten. Verhuiskosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Dit omvat het aantal zaken, de afstand tussen huizen, het aantal verhuisbedrijven en het aantal mobiele bestelwagens. De kosten voor een verhuiswagen (van 20 m³ tot 50 m³) + 1 verhuizer gemiddeld 70 tot 90 € per uur. De verhuiskosten zijn grofweg verdeeld in drie delen. De kosten voor de verhuiswagen, het inhuren van het verhuisbedrijf en de berekende reiskosten De tabel geeft u een overzicht van de gemiddelde kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf

Bespaar bewust op de kosten van uw verhuizing

Verhuisbedrijven organiseren uw verhuizing snel en professioneel. Het is natuurlijk leuk als je niet teveel betaalt voor je verhuizing. Het is daarom verstandig om te zien welke taken u zelf uitvoert en welke u uitbesteedt. Het voordeel van een goedgekeurd verhuisbedrijf is dat uw huishoudelijke artikelen verzekerd zijn tot een bedrag van € 100.000 tijdens de verhuizing.