Verhuisdozen – Verhuistips

Verhuisdozen – Verhuistips
Uw spullen verdienen de beste zorgen; daarom raden wij u aan om verhuisdozen en stevig verpakkingsmateriaal te gebruiken.
Zo zijn uw bezittingen voldoende beschermd tijdens uw verhuis, het transport en de opslag.

Wij verkopen en verhuren verhuisdozen in verschillende maten.

Wij geven u graag enige tips die nuttig kunnen zijn bij een verhuizing:
Bij het inpakken kunt u selecteren wat u wenst mee te verhuizen; dingen die u niet meer gebruikt of helemaal niet meer nodig heeft, kunt u beste wegdoen, want ook overtollige spullen nemen plaats in en u betaalt het transport per kubieke meter.

Gebruik dozen die stevig genoeg zijn en gebruik zoveel mogelijk dezelfde formaten; dat maakt het in- en uitladen een stuk makkelijker en het neemt minder plaats in; dat laatste is belangrijk daar u dient te betalen voor de kubieke meters, die uw goederen innemen in de verhuiswagen.

Wij raden aan om dozen, die niet helemaal vol zijn, op te vullen met nopjesplastic; u kunt ook linnengoed gebruiken, dat toch mee verhuisd dient te worden; doel is dat de inhoud niet kan verschuiven of kan rammelen tijdens het vervoer.

Uw spullen verdienen de beste zorgen; daarom raden wij u aan om verhuisdozen en stevig verpakkingsmateriaal te gebruiken.

Steek de zwaardere spullen altijd onderaan in de dozen; de lichtere bovenop; zo is uw inboedel stabiel verdeeld per doos.

Zorg ervoor dat dozen niet zwaarder zijn dan ca 20 kg; het stapelt gemakkelijker en u bespaart

zichzelf en de verhuizers een hoop gesjouw.

Sluit alle dozen goed af en plak ze dicht met stevige tape.

Glaswerk, kopjes en borden kunt u het beste apart in papier wikkelen.

Indien er breekbaar materiaal in een doos zit, vermeld dit dan duidelijk op de doos en houd deze apart; deze dozen krijgen een voorkeursruimte binnen de verhuiswagen.

Demonteer zelf de grote meubelen, zoals kasten en bedden; deze kunnen vaak door te beperkte ruimte niet in één stuk vervoerd worden en indien dat wel mogelijk zou zijn, nemen zij veel overtollige plaats in.

Brandbare en licht ontvlambare vloeistoffen of spuitbussen kunnen het best vermeden worden bij een verhuizing; temperatuur- en drukverschillen kunnen lekkage of zelfs explosies veroorzaken.

Indien u deze materialen toch wenst mee te verhuizen, meld dat dan aan uw verhuizer; hij weet hoe de risico’s verminderd kunnen worden.

Maak uw verhuizer attent op de aanwezigheid van waardevolle schilderijen, kunstvoorwerpen en spiegels.

Waardevolle elektronische apparaten kunt u het beste gewoon weer in hun originele verpakking doen als u deze nog heeft.

Indien u deze niet meer heeft, dan kunt u de apparaten in een deken of laken wikkelen en vul daarna de doos zorgvuldig aan met opvulmateriaal.

Verwijder de brandstof uit tuingereedschappen of andere apparaten, die aangedreven worden met een verbrandingsmotor; eventuele accu’s of batterijen dienen afgekoppeld te worden.